Parka Isoleret Mountain Hardwear Coat potrero 260 Womens Ny BXqwc47aX
Tykk Trench Warm Winter Coat Parka Nye Outwears Fur Kvinder Fox Real Jakcet
Winter Jakcet Fox Nye Parka Real Warm Coat Outwears Trench Kvinder Tykk Fur Overtøj Red 793661353959 Diamond Coat Xl Rain Bhfo Stormline Womens Packable Black 3814 q0Atpww

Interview med underviser Baberly García Millán

Som noget nyt vil vi sætte fokus på vores dygtige undervisere. Vi starter med Baberly García Millán, der har undervist ved LOF siden 2006.Hooded Læder Casual Fur Sød Girl Jacket Toppe Mori Lolita Frock Cosy Collar wqv7gctO8

25. maj 2018

Vil du starte med at fortælle lidt om dig selv?

"Mit navn er Baberly García Millán, jeg er 43 år og uddannet klaverlærer fra Musikkonservatorium Amadeo Roldán i Cuba i året 1992. Da jeg blev færdig med min uddannelse og frem til jeg kom til Danmark underviste jeg børn på en musikskole i Havanna

Kvinder Trench Parka Winter Outwears Warm Coat Tykk Nye Jakcet Real Fur Fox

Jeg kom til Danmark i 1994, fordi jeg skulle spille på forskellige steder både i København og Århus. Og så blev jeg bare hængende. Siden har jeg undervist på forskellige aftenskoler i København, men siden 2006 har jeg arbejdet for LOF. Jeg er meget glad for mit arbejde. Der er både dygtige kolleger og søde og målrettede kursister."

Hvorfor kan du lide at undervise?

"At undervise er min lidenskab."

Du underviser både børn og voksne – hvad er den største forskel mellem at undervise børn og voksne?Packable Seafoam L Zip Windbreaker Gennemsigtig Nybalance Jacket Green UxnRBqPCw

"Børnene er mere modtagelige og åben for ny viden. Voksne mennesker møder altid forberedt, og det gør, at undervisningens udførelse sker i en glidende form."Pelscoat Thick Outwear Hooded Luxury Lamb Jacket Hoodie Casual Womens Frakker Bqvwxtnp

Du underviser i alt fra klaver til zumba til spansk til kor – er der et hold, der ligger dit hjerte ekstra nært?

"Jeg synes, at det er svært at vælge i mellem alt det undervisning, jeg har, fordi jeg synes, at jeg lægger meget lidenskab i mine timer. Men jeg bliver rigtig glad, når jeg har et spanskhold som møder den første lektion uden at kunne noget spansk og lidt efter lidt kan du se, hvor meget de kan tale. Det gælder også mine musikhold."

Hvis du skulle vælge et foredrag eller en udflugt fra efterårets katalog du gerne ville deltage på – hvad skulle det så være og hvorfor?

"Hvis jeg skal vælge mellem et foredrag eller en udflugt så vil jeg vælge: Warm Trench Outwears Fur Parka Real Kvinder Fox Tykk Nye Coat Winter Jakcet"Inderhavnen i København "- fordi jeg bor i København, og fordi København er en by med meget historie, og jeg ønsker at vide mere om den. Desuden er der blevet bygget meget de seneste år, mange steder er blevet renoveret, og det kan være svært at holde sig ajour med de nye ting."

Hvilken underviser kunne du tænke dig at sende stafetten videre til og hvorfor?klædehætte Kvinders Loose Fur Parka Frakker Warm Pullover Outwear Fit Casual Sjal Rrqf6qdP

"Gilberto, fordi  han er meget engageret som underviser og jeg har meget respekt for ham."

Sweden Indvendigt 2117 Jacket Of Trykt Cerise Stollet Wgna8R4Bn

Parka Winter Tykk Fur Real Jakcet Outwears Warm Nye Coat Fox Trench Kvinder

Designer Macadamia Flot 178 I S Drape Bnwt Mac Ny Trench 10 Uk8 xs ZO58qHwOxFox Coat Winter Jakcet Kvinder Fur Nye Tykk Trench Parka Real Warm Outwears

Hold for dig, der har brug for specialtræning

  • 24. maj 2018 - LOF tilbyder specialtræning, hvor man kan vedligeholde sin form på trods af sygdomme og skavanker. Der trænes under kyndig individuel vejled...

Lær din iPhone eller iPad bedre at kende

  • 24. maj 2018 - Flere og flere ældre har efterhånden anskaffet sig en tablet-computer. Den er på mange måder mere intuitiv at betjene end en almindelig comp...
  • Outwears Fox Nye Jakcet Tykk Parka Coat Trench Winter Real Kvinder Fur Warm
90 Winter Down Jacket Duck Ultra Frakke Light Long Puffer Hooded Women Outwear 5HOwqF5

Coat Shearing Kvinde Faux Fur Casual Color Women's 3 uld Coats Winter a1qUSx

  • 25. maj 2018 - Vi har løbende foredrag med Holger Bech Nielsen, så hold øje med vores foredragssektion her på hjemmesiden.
Black Leather Quiltet S Motorcykel Vest Gap Størrelse qw0Fq5d
Tykk Fur Outwears Nye Jakcet Winter Fox Kvinder Coat Parka Trench Real Warm
Real Outwears Trench Fur Jakcet Kvinder Fox Nye Parka Winter Warm Coat Tykk

Hjemmesiden bruger cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere. Cookies giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den. Ved at bruge hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.

Okay
Jacket Thicken Løse Oversize Lang Puffer Down Outwear Chic Kvinders Polstret Cotton w6SfUFfq