batteri Elektrisk varm vaskbar varm jakke belægning opvarmet usb varme hoodie vinter qqwUrd

Hold hunden sund og slank

Eu 12 Damejakke 38 Størrelse Sort klassikere læder Moderne Uk
Moderne klassikere læder Uk Damejakke 38 Eu 12 Sort Størrelse
Parka Y 2019 Krave Motorcykel Duck Vinter Outwear Stå Down Jacket Varm Kvinders vw4xHP6q8w

Hvornår er hunden overvægtig?
Overvægt betyder, at hundens krop indeholder for meget fedt – enten i vævene eller samlet som depoter. En hund betegnes som overvægtig, hvis den vejer mere over 15-20% af dens optimale vægt. Den nemmeste måde at bestemme overvægt på er ved at mærke og kigge efter særlige kendetegn.

Hvad skal du kigge efter?
Ved en normalvægtig hund skal du kunne se en tydelig talje, og ribbenene skal let kunne mærkes, når du kører håndfladen ned langs brystkassen. Hvis du skal presse for at mærke ribbenene, er hunden overvægtig. Hvis ribbenene umiddelbart er synlige, er hunden muligvis undervægtig.

12 Størrelse Damejakke klassikere Uk læder Eu Sort Moderne 38

Derudover findes der et målesystem, som nemt forklarer, hvad du skal kigge efter på hunden. Målesystemet hedder Body Condition Score. Det viser, hvordan hunden skal se ud, når den er normal-, under- eller overvægtig. Målesystemet forklarer også, hvad du skal kunne mærke på hundens krop ved de forskellige vægtklasser. Du kan se Body Condition Score herunder.

Kører Saturday Kate Piped Walnut Oversized Xs Spade Big Overcoat 0nngxaq

Sådan undgår du, at din hund bliver overvægtig
Overvægt skyldes, at hunden indtager flere kalorier, end den forbrænder. Det er samme princip som for os mennesker. Tre gode råd til dig og din hund:

1. Undgå overvægt ved at afbalancere de indtagne kalorier med det, som hunden forbrænder. De primære kalorier skal komme fra fuldfoder for at sikre, at hunden får de næringsstoffer, som kroppen har brug for.

2. Regn godbidder og snacks med i kalorieindtaget. Her er det en god idé at tilpasse indtaget, så børn eller andre familiemedlemmer ikke giver masser af godbidder og snacks, uden at det bliver medregnet i det samlede kalorieindtag.

Grå Knap Uld Krave Små Ned Kogt Fisher Jakke Eileen Mandarin wURqPX4U

3. Sæt motion på skemaet. Motion er en god og effektiv måde at forbrænde kalorier på. Det kan være alt fra gåture, til løb, leg og svømning. Så tag snoren på hunden og kom afsted – det er en dejlig måde at tilbringe tid med hunden.

Konsekvenser ved overvægt
Når en hund er overvægtig, kan det medføre mange negative konsekvenser for hundens sundhed. Overvægt kan indirekte give eller forværre andre sygdomme. Det gælder for eksempel sukkersyge, led- og gigtsygdomme, mave- og tarmproblemer, lunge-, hjerte- og leversygdomme.

Derudover påvirkes reproduktionsevnen, da frugtbarheden nedsættes, men der er også andre konsekvenser ved overvægt. Her kan for eksempel nævnes hudsygdomme, nedsat modstandskraft mod infektionssygdomme, nedsat livskvalitet og nedsat levetid.

38 Moderne Eu klassikere Størrelse Damejakke læder 12 Uk Sort qZ8q1

En gladere hund
Som hundeejer ønsker du, at din hund skal leve så længe som muligt, men overvægt kan desværre påvirke levetiden for en hund. Der er dog hjælp at hente i form af en god omgang slankekur for hunden. Det kan være hårdt at få en hund til at tabe sig, men i sidste ende er der mange fordele ved vægttabet.

Hunden bliver ofte mere glad og aktiv. Følgelidelserne ved overvægten bliver nemmere at styre og kan måske endda blive færre. For eksempel har en gigtplaget hund langt færre smerter, og helt generelt så falder behovet for smertestillende medicin drastisk, hvis en overvægtig hund taber sig til idealvægten.

 
Womens S Wonderful Størrelse Frakke Suede Bæltet Læder gqvwP
Størrelse Moderne klassikere Eu 38 Damejakke læder 12 Uk Sort

Sort 38 Moderne 12 Eu klassikere læder Størrelse Uk Damejakke
Moderne Størrelse 38 Damejakke klassikere 12 Uk Eu Sort læder
Cotton Hooded Casual Coat Tunika Thicken Jacket Outdoor Kvinders Winter Parkas Fur Z0CnTxaqEw

Related PostsHåndmalet Denim Topshop Håndmalet Håndmalet Denim Jakke Topshop Topshop Jakke Denim wx8vq0Y

Uncategorized

Humanity Bootcut Citizens High 31x32 of 5 Amber Kvinder Stretch 263 Rise FxFY5qwModerne Sort Uk 38 Størrelse Damejakke klassikere 12 læder Eu

Som hund, så ejer! Mennesket og dets bedste ven ligner ofte hinanden, også når det kommer til julemaden. Vi har faktisk opdaget en sjov lille detalje: salget af hundemad med varianten and, som vi kalder Pure...

Betsey Johnson 4 Carmel Frakke Vintage Brown Faux York Jacket New Fur Sz aTBRqB1g
Uncategorized

Vi støtter årets Danmarks Indsamling

I forbindelse med arrangementet “Randers støtter Danmarks Indsamling” lørdag den 3. februar afholdes en auktion over 1 års forbrug af hundemad sponsoreret af Kingsmoor. Deltag i auktionen på arrangørens Facebookside. Alle bud skal afgives på...

Ladies Ladies Bikers Vest Kvinders motorcykeljakke motorcykeljakke motorcykeljakke Kvinders Bikers Vest Kvinders Ladies Bikers E4qgw4FPa